
درمان زگیل-خال-میخچه با جراحی چگونه است؟
درمان زگیل-خال-میخچه
خال یا زگیل، این مهمان ناخوانده ای که اگر بر روی صورت پیدا شود، تمام ظاهر صورت را زیر سوال می برد. روش های متعددی برای برداشتن خال و زگیل وجود دارد که در ادامه آمده است.
به جز موارد استثنا که خال به زیبایی صورت می فزاید، در بقیه موارد آزاردهنده است. معمولا خال حاصل تجمع سلول های رنگدانه ای به نام ملانوسیت هستند درون ملانیست ماده ای رنگی به نام ملانین تولید می شود و رنگ تولید شده باعث رنگی شدن سلول های ملانوسیت می شود. توزیع و فراوانی ملانوسیت ها تعیین کننده رنگ پوست هستند، در شرایطی که تجمع بیش از حد از ملانوسیت های در مساحت کوچکی از پوست ایجاد شود، نتیجه آن یک خال می شود که گاهی این تجمع فقط به تغییر رنگ بسنده نمی کند و باعث بالا آمدن پوست هم می شود.
روش های مختلف برداشتن خال و زگیل
برداشتن خال و زگیل به روش RF هم موثر و هم بدون عوارض می باشد. پس از تابش امواج، محل آن ابتدا قرمز و سپس صورتی شده و در عرض ۳ تا ۴ هفته ، رنگ صورتی کم رنگ و به تدریج محو می شود.
فرد می تواند بلافاصله بعد از استفاده از این روش، به زندگی عادی برگردد، اما بهتر است از ضد آفتاب استفاده کرده و ۴۸ ساعت در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرد.
روش های متعددی برای برداشتن خال و زگیل وجود دارد. یکی از روش های مرسوم جراحی است. اما مشکل بزرگ در روش جراحی، لزوم انجام برش عمیق جهت برداشتن خال است. همین برش عمیق موجب ایجاد جای زخم یا اِسکار می شود به همین دلیل برداشتن خال و زگیل با لیزر بیشتر توسط افراد انتخاب می شود.
دکتر مریم فروغی بهترین دکتر پوست و مو در اصفهان ، دارای 11 سال سابقه درخشان در انجام کلیه خدمات پوست مو و زیبایی هستند و همچنین مفتخر بودند در زمینه ی درمان زگیل-خال-میخچه خدمات درخشانی را به مراجعین گرامی عرضه کنند.
دیگر روش های برداشتن خال و زگیل استفاده از تکنیک کرایوسرجری یا به اصطلاح کرایو است.
در این روش گاز اکسید نیتروژن به سطح پوستی مورد نظر زده می شود و بر اثر سرمای ایجاد شده عروق خونرسان به آن ناحیه یخ می زند و در نتیجه خونرسانی به ناحیه مختل می گردد اختلال در خونرسانی، مرگ بافتی یا نکروز را به همراه دارد و نهایتا خال به این شکل برداشته می شود از مشکلات مهم و قابل توجه روش کرایو تغییر رنگ ناحیه ی عمل است به این معنی که ناحیه ی درمان شده کم رنگ تر یا پر رنگ تر از ناحیه ی اطراف می شود و متاسفانه تغییر رنگ ایجاد شده به روش های مرسوم پاسخ مناسب نداده و معمولا پایدار است.
از روش های بسیار قدیمی و منسوخ شده، برداشتن خال و زگیل ها به روش حرارتی یا کوتریزاسیون است که به دلیل عدم تعیین دقیق عمق آسیب بافتی و احتمال زیاد در ایجاد اسکار، به خصوص برای برداشتن خال های صورت توصیه نمی شود و تقریبا یک روش منسوخ شده در برداشتن خال و زگیل است.
مردم برای برداشتن خال و زگیل از گزینه های کمی استفاده می کنند. شایع ترین روش آن عمل جراحی و cauterization است. هر دو روش معمولا می توانند به صورت سرپایی در مطب پزشک با استفاده از بی حسی موضعی انجام شوند. با این حال، احتمال بروز زخم وجود دارد، به خصوص اگر دارای ریشه های عمیق باشد.
کسانی که به دنبال یک راه ساده تر برای برداشتن خال و زگیل بدون ایجاد زخم هستند ممکن است لیزر را برای پاسخ به مشکلشان انتخاب کنند. لیزر یکی از گزینه های قابل قبول برای مقابله با نگرانی های پر دردسر است، اما تنها در شرایط خاص.
روش برداشتن خال و زگیل با لیزر
برداشتن خال و زگیل با استفاده از لیزر، با بی حسی موضعی انجام می شود. سپس از لیزر برای حذف رنگدانه ی موجود در خال استفاده می شود. سپس رنگدانه ها با فرآیندهای طبیعی بدن دفع می شوند. یک حباب بر روی خال ایجاد می شود که در نهایت کنده می شود.
آن ناحیه ممکن است چند روز پس از عمل تیره تر شود. با این حال، می توانید آن را توسط لوازم آرایشی پوشش دهید. بیماران باید حداقل ۶ هفته در معرض نور آفتاب قرار نگیرند و در هنگام خروج از خانه از کرم ضد آفتاب استفاده کنند.
این روش به طور کلی ایمن است و خطر زخم شدن آن ، حداقل (حدود ۱ درصد) است. دردناک بودن آن بستگی زیادی به آستانه ی درد بیمار دارد. بعضی از مردم طی این روش احساس سوزن سوزن شدن دارند.
برداشتن خال به روش جراحی برداشتن خال و زگیل به روش جراحی
سه روش برای جراحی وجود دارد:
تراشیدن و برداشتن ، بیوپسی پانچ و عمل جراحی
تراشیدن و برداشتن برای خال هایی استفاده می شود که بر روی پوست رشد کرده اند . در این روش ، پزشک یک بی حسی موضعی را در اطراف ناحیه ی خال اعمال می کند و از یک چاقوی کوچک و تیز استفاده می کند تا سطح خال را ببرد تا با پوست اطرافش فرسوده شود. تکنیک بیوپسی پانچ که معمولا برای خال های پوستی کوچکتر استفاده می شود، شامل استفاده از یک دستگاه خاص برای پانچ کردن یک تکه از پوست می باشد.
خال های پوستی که صاف یا بدخیم هستند معمولا با عمل جراحی برداشته می شوند جراح خال را کاملا از بین می برد و زخم را بخیه می زند.
دکتر مریم فروغی بهترین دکتر پوست و مو در اصفهان ، دارای 11 سال سابقه درخشان در انجام کلیه خدمات پوست مو و زیبایی هستند و همچنین مفتخر بودند در زمینه ی درمان زگیل-خال-میخچه خدمات درخشانی را به مراجعین گرامی عرضه کنند.
برداشتن خال با لیزر
مزایا و معایب برداشتن خال و زگیل با لیزر
۱- مزایا
مزیت اصلی این روش غیر تهاجمی بودن آن است. از آنجا که هیچ برش یا سوزشی در پوست وجود ندارد، خطر عفونت به طور قابل توجهی کاهش می یابد.
لیزر همچنین قادر به دسترسی به مناطقی از بدن مانند صورت یا بینی است که ممکن است درمان با استفاده از روش های دیگر دشوار باشد. در نهایت، چندین خال و زگیل در یک جلسه درمان می شوند.
۲- معایب
یکی از معایب اصلی لیزر این است که نمی تواند به داخل پوست نفوذ کند. بنابراین، تنها قادر به درمان خال های سطحی است.
یکی دیگر از معایب آن این است که لیزر خال را از بین می برد. افرادی که می خواهند از این روش استفاده کنند، ابتدا باید قبل از انجام این روش، عوامل سرطانی مورد آزمایش قرار گیرند.
دکتر مریم فروغی بهترین دکتر پوست و مو در اصفهان ، دارای 11 سال سابقه درخشان در انجام کلیه خدمات پوست مو و زیبایی هستند و همچنین مفتخر بودند در زمینه ی درمان زگیل-خال-میخچه خدمات درخشانی را به مراجعین گرامی عرضه کنند.
بهترین روش برداشتن خال چیست؟
حقیقتا این پرسش از پایه اشتباه است، زیرا تمام خال ها یکسان نبوده و یک نسخه ثابت برای تمام افراد موجود نیست. روش های رایج برداشت خال عبارتند از:
لیزر فرکشنال
جراحی
آر اف سرجیکال
اما اینکه صرفا گفته شود کدام روش برای تمام افراد مناسب است پاسخ غیر علمی است. ابتدا باید از نزدیک معاینه شوید پس از بررسی تشخیص داده می شود آیا اصلا برداشتن آن خال به صلاح است یا خیر، گاهی حتی به معاینه هم محدود نمی شود و نیاز به نمونه برداری و پاسخ آزمایشگاه است. پس از آن می توان بهترین شیوه را انتخاب و خال ها را برداشت.
هزینه ی برداشتن خال و زگیل با لیزر
هزینه ی لیزر بسته به پزشک ، منطقه ی جغرافیایی که در آن زندگی می کنید ، میزان و تعداد خال ها و زگیل ها متفاوت است. در نظر داشته باشید که بعضی از روش ها ممکن است بیش از یک درمان نیاز داشته باشند. قبل از انجام آن، مطمئن شوید که پزشک تعداد درمان را ارزیابی کند.
به طور متوسط هزینه برداشتن خال و زگیل به عواملی از جمله شکل، اندازه و محل آن در بدن بستگی دارد. برداشتن چاله های بزرگ، هزینه بیشتری در بردارد. خال هایی که بیشتر در معرض دید هستند باید با ظرافت بیشتری برداشته شوند و در نتیجه قیمت بیشتری را در بردارند. نوع تخصص دکتری که کار برداشتن را انجام می دهد نیزدر قیمت ها تاثیر می گذارد. متخصصانی مانند یک متخصص پوست یا جراح پلاستیک هزینه بیشتری نسبت به پزشک عمومی می گیرند. در مجموع باید گفت در خصوص هزینه، حقیقتا به هیچ عنوان بدون معاینه امکان پذیر نیست.
پس از برداشتن خال و زگیل چه باید کرد؟
بعد از این روش، شما باید یک لایه پماد و یک باند بر روی محل بگذارید.
محل را یک بار یا دو بار در روز با آب یا پراکسید هیدروژن تمیز کنید.
بعد از تمیز کردن زخم، پماد و باند را اعمال کنید.
این مراحل باید تا زمانی که زخم بهبود یابد تکرار شوند.
رادیوفرکانس یا rf برای برداشتن خال و زگیل و تومورهای پوستی استفاده می شود. این روش شامل انتقال امواج رادیویی به پوست برای حذف یا تغییر یک ضایعه است. انواع مختلفی از الکترود ها بسته به نوع ضایعه استفاده می شوند، به عنوان مثال سوزن ، سیم حلقوی ، تیغه ی چاقو و غیره. انتظار می رود تورم جزئی، قرمزی، کبودی و حساسیت در منطقه به مدت چند روز پدیدار شود.
با این وجود، خونریزی به علت انعقاد بافتی در طول درمان وجود ندارد. قیمت های خصوصی برای جراحی رادیو تراپی بستگی به اندازه و وضعیت خال دارد. هزینه ی برداشت زگیل ها یا تومور های پوستی حدودا از ۱۰۰ پوند شروع می شوند.
دکتر مریم فروغی بهترین دکتر پوست و مو در اصفهان ، دارای 11 سال سابقه درخشان در انجام کلیه خدمات پوست مو و زیبایی هستند و همچنین مفتخر بودند در زمینه ی درمان زگیل-خال-میخچه خدمات درخشانی را به مراجعین گرامی عرضه کنند.
در صورت هرگونه سوال یا برای راهنمایی بیشتر و همچنین برای رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.