preloader

شنبه و یکشنبه : صبح ها

سه شنبه: عصر

اصفهان،خیابان مرداویج

روبروی پارک مرداویج ، مجتمع قائم، طبقه اول؛ واحد 7

Edit Content

درباره ما

دکترمریم فروغی هستم متولد اردیبهشت 1356 درشهر مشهد، دوران تحصیل خودم رو دراهواز گذراندم ودرسال 1381  از دانشگاه جندی شاپور اهواز در رشته ی پزشکی فارغ التحصیل شدم و بعد از گذراندن طرح از سال 1389 مطب خود را افتتاح کردم و11 سال است که در رشته ی پوست مو و زیبایی در خدمت مراجعین عزیزم هستم .

 

با ما تماس بگیرید

علل مختلف ناهمواری پلک چیست و چگونه می توانم آنها را درمان کنم؟

علل مختلف ناهمواری پلک چیست و چگونه می توانم آنها را درمان کنم؟

علل ناهمواری پلک

 

اگر در آینه نگاه کرده اید و متوجه شده اید که پلک هایتان ناهموار است، تنها نیستید. عدم تقارن صورت بسیار رایج است. مگر اینکه صورت شما یکی از معدود مواردی باشد که کاملاً متقارن باشد، غیرمعمولی نیست که اجزای صورت شما، از جمله چشمانتان، ناهموار به نظر برسند.

در بیشتر مواقع، ناهمواری پلک ها به جای یک مشکل پزشکی، یک نگرانی زیبایی است. با این حال، برخی از شرایط پزشکی جدی می تواند باعث شود پلک های شما ناهموار به نظر برسند.

ناهمواری پلک باعث می شود:

اگرچه ناهمواری پلک ها ممکن است به دلیل عدم تقارن طبیعی صورت ایجاد شود، برخی شرایط پزشکی وجود دارد که ممکن است باعث افتادگی پلک یا ناهمواری آنها شود.

پتوز

پتوز یا افتادگی پلک وضعیتی است که می تواند یک یا هر دو چشم را درگیر کند. این می تواند در بدو تولد (پتوز مادرزادی) وجود داشته باشد یا در اواخر زندگی ایجاد شود (پتوز اکتسابی). پتوز می تواند از نظر شدت متغیر باشد و باعث شود پلک های فوقانی به اندازه ای پایین بیفتند که دید را کاهش دهند یا مسدود کنند.

پتوز می تواند هر کسی را مبتلا کند، اما در افراد مسن شایع تر است. کشش عضله بالابرنده، که پلک را بالا نگه می‌دارد، بخش رایج پیری است. گاهی اوقات عضله می تواند به طور کامل از پلک جدا شود. پتوز همچنین می تواند در اثر ضربه ایجاد شود یا از عوارض جانبی جراحی چشم باشد. شرایط عصبی، سکته مغزی و تومورها نیز می توانند باعث پتوز شوند.

بهترین دکتر پوست و مو در اصفهان را از اینجا بشناسید.

علل ناهمواری پلک
علل ناهمواری پلک

توزیع نابرابر چربی در پلک ها

هر کسی ممکن است توزیع نابرابر چربی در پلک‌ها داشته باشد، اگرچه با افزایش سن، شیوع آن بیشتر می‌شود. با گذشت سال ها، پلک های شما کشیده می شود و ماهیچه هایی که از آنها حمایت می کنند ضعیف می شوند. این می تواند منجر به تجمع چربی اضافی در بالا و زیر پلک شما شود.

تیک ها

تیک ها حرکات کوتاه و ناگهانی تکراری (تیک های حرکتی) یا صداها (تیک های صوتی) هستند. تیک های حرکتی می تواند باعث پلک زدن یا گریم صورت شود. یک طرف ممکن است فعال تر از طرف دیگر باشد که ممکن است ظاهر پلک های ناهموار را ایجاد کند. تیک ها در کودکان و نوجوانان بیشتر دیده می شود. بیشتر تیک ها خود به خود ناپدید می شوند.

علت اختلالات تیک ناشناخته است، اما اغلب در خانواده ایجاد می شود. گاهی اوقات تیک ها به دلیل بیماری یا عفونت دیگری ایجاد می شوند. به نظر می رسد استرس و خستگی تیک ها را بدتر می کند.

فلج بل

فلج بل فلج موقت صورت است که سالانه بیش از 40000 آمریکایی را تحت تاثیر قرار می دهد. این در نتیجه آسیب یا ضربه به اعصاب صورت است که مسئول حالات و حرکات صورت مانند باز و بسته کردن چشم ها و پلک زدن هستند. فلج بل این سیگنال ها را قطع می کند که منجر به ضعف یا فلج یک طرفه صورت می شود.

 از مطالب به روز تزریق فیلر اصفهان بهره ببرید.

 

علائم فلج بل عبارتند از:

  • افتادگی پلک و گوشه دهان
  • اشک بیش از حد در یک چشم
  • آب دهان
  • خشکی بیش از حد چشم یا دهان

زمان بهبودی ممکن است متفاوت باشد، اما بیشتر افراد در عرض دو هفته پس از شروع علائم شروع به بهبود می کنند و در عرض سه تا شش ماه به طور کامل بهبود می یابند.

علل ناهمواری پلک
علل ناهمواری پلک

آپراکسی باز شدن پلک

آپراکسی باز شدن پلک ناتوانی در باز کردن چشم ها پس از بسته شدن است. این می تواند یک یا هر دو چشم را تحت تاثیر قرار دهد و گاهی اوقات به یک بیماری عصبی زمینه ای مانند بیماری پارکینسون مربوط می شود.

برخی از افراد آپراکسی ناشی از خواب را تجربه می کنند و پس از خواب مشکل باز کردن چشمان خود را دارند. هیچ علت شناخته شده ای وجود ندارد.

سکته

سکته مغزی یک اورژانس پزشکی است که نیاز به درمان فوری دارد. این بیماری زمانی اتفاق می افتد که خون رسانی به بخشی از مغز کاهش یا مسدود شود و بافت مغز از اکسیژن و مواد مغذی محروم شود. سلول های مغز در عرض چند دقیقه شروع به مردن می کنند، به همین دلیل است که درمان فوری بسیار مهم است.

تاخیر در درمان خطر آسیب دائمی مغز و حتی مرگ را به شدت افزایش می دهد.

 برای رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روزهای کاری

شنبه: ۹ الی ۱۳
یکشنبه: ۹ الی ۱۳
سه شنبه: 12 الی 20